Je gebruikt op dit moment Internet Explorer

I'm on a mission to civilize! Wist je dat er betere browsers bestaan die de nieuwste functies van een webpagina beter ondersteunen?
Probeer een van de volgende browsers eens:Bedankt! Ik ga een van de voorgestelde browsers proberen.

Over mij

Ik bedenk graag oplossingen. Of dat nu is met een website voor een bedrijf, een app of desktop software. De oplossing zal altijd voorop staan.

Hoe ben ik begonnen?

Carriere

Van kinds af aan ben ik eigenlijk al geboeid door computers en de mogelijkheden ervan. En dan vooral in combinatie met creativiteit. Dus hoe geef je hier een eigen draai aan? Sinds we bij ons thuis internet kregen, was ik bezig met websites bouwen. Toen maakte nog heel rommelig in WYSIWYG editors websites. Maar toen gaf het al een kick om iets neer te zetten wat vanuit elke hoek van de wereld te benaderen is.

Logisch dan ook dat ik na het halen van mijn VMBO diploma MBO Multimedia vormgever ging doen. Ik leerde tijdens deze studie nadenken over hoe ik visueel communiceer naar mijn doelgroep. De opleiding was zowel technisch (tools als Photoshop, Illustrator, inDesign en Flash leren) als comceptueel. Die combinatie heeft een goede basis neergelegd voor mij als designer / developer.

Hierna heb ik de opleiding Kunst en Techniek gevolgd. Hier kreeg ik de kans om me breed te orienteren, en uiteindelijk een richting uit te kiezen waar ik het meeste passie voor had. Door een designer te zijn met veel andere kennis over Kunst, Video, Mediapsychologie en Ethiek, ben ik van nog meer toegevoegde waarde.

Van 2013 tot 2018 ben ik werkzaam geweest bij Topicus. Daar werkte ik voornamelijk aan FORCE, een hypotheken platform dat voor grote banken wordt gebruikt voor hypotheekadministratie. Hier nam ik onder andere ontwerp, front-end development, en gebruikersonderzoek voor mijn rekening.

Sinds medio 2018 werk ik bij Arcady. Bij deze werkgever ligt de focus nog meer op front-end development, en hierbij passende libraries als Angular(2+), Vue en React. Vanuit Arcady word ik op diverse projecten ingezet.

Mijn Vaardigheden

Voor wie een beeld wil krijgen van wat ik precies kan, heb ik een overzicht gemaakt van een aantal van mijn (technische) vaardigheden.

Contact

Heb je vragen over mij of mijn werk? Of wil je meer weten over de projecten waar ik aan heb gewerkt en op dit moment aan werk?
Voel je dan geroepen om contact met me op te nemen door onderstaand formulier in te vullen. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren.